perjantai 1. toukokuuta 2015

Päivänsade PetExpossa

Puolessavälissä kuuta käväistiin Messukeskuksessa, jossa yhdistyivät saman viikonlopun aikana sekä lempiharrastukseni, suurin paheeni että henkilökohtainen helvettini kun PetExpo kohtasi OutletExpon ja Lapsimessut. Samaan aikaan oli myös ModelExpo, mutta siitä minulla ei ole sen kummempaa mielipidettä. Onneksi vain osa tuhatpäisestä lapsilaumasta ajautui PetExpon puolelle ja onnistuin myös pitämään lompakon nyörit melko hyvin kiinni Outletin puolella.

Ilpon tuomaroi sunnuntaina anoppi Kristiina eli Elban (sekä Elban ja Ilpon pentujen) kasvattaja, joka nimesi herrasmiehemme Päivänsateeksi skitsofreenisestä käytöksestä johtuen. Ilpo puski ja sähisi vuoronperään Kristiinalle. Ilpo ei oikein tiennyt oliko tämä kiva vai tyhmä juttu. Ilmeisesti joko seura tekee täällä kotona kaltaisekseen tai sitten ollaan kasvatettu sitä liikaa tynnyrissä. Kenties on aika alkaa rampata näyttelyissä taas vähän tiuhempaan tahtiin niin saadaan tuo peräkammarinpoika salonkikelpoiseksi!Kissanäyttelyn parasta antia oli seura ja parasta seuraa oli kamera. Kissat ovat aivan mahtavia malleja, juuri sopivalla korkeudella ja loistavia ilveilijöitä! Pelkkä kuvaaminen ei ole hauskaa, vaan hauskuus jatkuu kotona kun ratkiriemukkaita kuvia pääsee selaamaan koneella.


Lisäksi pakko sanoa kissaihmisten eduksi, että heillä riittää huumorintaju näiden ilmeiden taltiointien julkaisuun toisin kuin koiraihmisillä, joista jotkut ovat käsittämättömän niuhoja sen suhteen mitä heidän koiristaan saa julkaista. Eläviä eläimiä nekin ovat eivätkä muovia.


Karvisen reinkarnaatio 1 kommentti:

  1. It looks like a such a beautiful time at the expo. So many kitties. We would just love being there all day long. Thanks for sharing the lovely photos. Have a fantastic day.
    World of Animals

    VastaaPoista