perjantai 1. toukokuuta 2015

Värisuora

Ella synnytti vajaa viikko sitten, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Lopputuloksena maailmaan saapui lehmälaikkuinen poika, bläkkäri tyttö, soopeli poika ja toinen lehmälaikkuinen poika, joka suureksi suruksemme syntyi kuolleena. Elvytysyrityksistä huolimatta en saanut puhallettua pikkupoikaan elämänvaloa enää takaisin, joten hautasimme sunnuntai-iltana pennun mummolan takapihalle. Tapahtuneesta huolimatta saimme huokaista onnesta ja helpotuksesta, sillä hienosti mennyt alatiesynnytys ei ole chihuilla mikään itsestäänselvyys. Ella yllätti meidät taas värien suhteen tekemällä täydelliset replikat itsestään, pentueen isästä Buddysta sekä isosiskosta Ylvasta!



Kaikki ovat voineet alusta asti hienosti ja pentujen painot ovat nousseet. Syöminen sujuu ja Ella hoitaa lapsensa kauniisti ja huolellisesti. Pentue on Joyway's kennelin neljäs chihupentue ja lapset saavat täten D-alkuiset nimet. Työnimiltään ipanat ovat Hugo, Hulda ja Prinssi Harry (koska punainen tukka).



Tiedossa on todella vauvaisa kevät! <3

1 kommentti:

  1. Ella, you did such a wonderful job. Congratulations with your little ones. So cute seeing them in the photos. Thanks for sharing the great day for you. Have a wonderful day.
    World of Animals

    VastaaPoista